Echipamente Real-Time PCR

MyGo oferă performanțe de neegalat într-un format convenabil.  

Elementele de înaltă performanță și blocurile de argint solide asigură o uniformitate termică ridicată. Rezultatul este o analiză PCR cantitativă rapidă si precisă.

Algoritmii avansați, combinați cu o interfață intuitivă, suportă o gamă largă de aplicații, sisteme de operare și opțiuni de conectare.

Echipamentele sunt compacte, fara parti in miscare si sunt pretabile aplicațiilor ce nu necesită utilizarea unei plăci întregi.


MyGo Pro prezintă Optica de ultimă generație cu spectru complet oferă 120 canale optice dependente de lungimea de undă din fiecare godeu, de fiecare data.

MyGo Pro vine pre-calibrat pentru 20 de etichete fluorescente diferite, iar software-ul permite utilizarea oricărui colorant cu un maxim de emisie între 510 nm și 750 nm. Nici un alt sistem qPCR nu oferă utilizatorului acest nivel de flexibilitate.

Sistemul demonstrează precizie cantitativă și viteză excelente, cu 45 de cicluri de PCR în 33 de minute. În cazul sistemelor tipice qPCR timpul de obținere a rezultatelor este mult mai mare.

Capacitate: 32 probe

Volum de reacție: 10 – 100 µl (tuburi individuale / stripuri de 8 tuburi de 0.1 ml)

Tipuri de format: TaqMan, Molecular Beacons, HybProbes, Simple Probes, Intercalators, HRM

Viteză de încălzire: 5 ° C/s

Viteză de răcire: 4 ° C/s


MyGo Mini demonstrează o precizie analitică superioară în cuantificarea ADN și analiza punctului de topire. Utilizatorii pot aborda acum fenomenele biologice cu efecte subtile asupra expresiei genice sau nivelului de agenți patogeni.

Pentru utilizatorii care efectuează analiza variantelor genetice bazată pe metoda HRM, combinația de control termic, calitatea datelor optice și analiza datelor HRM oferite de sistemul MyGo Mini îl fac alegerea ideală. Sistemul poate discrimina toate clasele de SNP, inclusiv SNP de clasă 4 prin HRM.

Capacitate: 16 probe

Volum de reacție: 10 – 100 µl (tuburi individuale)

Tipuri de format: TaqMan, Intercalators, HRM

Viteză de încălzire: 3 ° C/s

Viteză de răcire: 1.5 ° C/s