Controlul alimentelor – Biologie moleculara

Kiturile de detectare și cuantificare comercializate de compania noastra, permit detectarea rapidă, simplă și fiabilă a agenților patogeni, a agenților de degradare, a alergenilor, a plantelor modificate genetic și a virușilor într-o varietate de probe, cum ar fi sucurile de fructe, berea, mirodenile sau carnea. Analizele noastre se bazează pe PCR real-time, o soluție simplă și dovedită pentru detectarea fiabilă a informațiilor genetice (acizi nucleici). Calitatea înaltă a produselor noastre a fost în mod repetat validată și confirmată de institute independente, cum ar fi AOAC, NordVal și MicroVal.Nova Group Investment distribuie reactivi si echipamente pentru metodele moleculare și microbiologice din industria alimentară, băuturilor și farmaceutică.

Detectarea rapidă prin Real-Time PCR în timp real în câteva ore

  • Simplu – Implementare simplă și manevrare simplă
  • Specific – Rezultate precise pentru organismele țintă
  • Sensibil – detectarea în siguranță a celor mai mici cantități
  • Sigur – Sisteme validate, confirmarea rezultatelor cu controalele inclus.
  • Pentru extracția acizilor nucleici, oferim kituri de extractie a probelor optimizate și validate compatibile cu orice kit PCR real-time.
    Seturile de detecție, screening și cuantificare sunt disponibile pentru:

Kituri de preparare a probelor – extractie, izolare
Pentru utilizarea cu sistemele noastre de detecție rapidă si cuantificare PCR, NOVA GROUP comercializeaza de asemenea si kituri de extracție rapidă ușor de utilizat. Pregătirea probelor și kiturile de preparare magnetică vă ajută în mod eficient să lucrați eficient cu toate tipurile de matrice de eșantioane, inclusiv probe complexe dificile, atat manual, semiautomat cât si automat.