Farma si mediu

Din 2004, utilizarea metodelor mai sensibile și mai specifice a fost aprobată de Farmacopeea Europeană (capitolul 5.1.6 și capitolul 2.6.1) și de orientările FDA Aseptic. Astfel, metodele bazate pe biologie moleculară sunt recomandate ca o alternativă mai rapidă și mai sigură față de metodele convenționale.
Pentru a răspunde acestei nevoi, NOVA GROUP comercializează o linie de produse pentru domeniile farmaceutice și clinice. În plus față de linia de produse pentru siguranța alimentelor, portofoliul  este astfel completat de produse specifice pentru industria farmaceutică.

Testarea mediului și controlul calității apei reprezintă o preocupare majoră pentru sănătatea publică și sunt supuse legilor și reglementărilor în multe țări. Sistemele de apă contaminate cu agenți patogeni sunt o sursă de infecție și trebuie testate. NOVA GROUP vine cu solutia de încredere în detectarea și cuantificarea agenților patogeni în probele de mediu și în apă și oferă o analiză fiabilă cu sensibilitate și specificitate ridicate.

  • Hygiene Screening System (Staphylococcus, Micrococcus, Corynebacterium)
  • Streptococcus pneumoniae Detection Kit

 

  • Legionella Quantification LyoKit