Analizor automat de hematologie 5 part DIFF diatron Abacus 5

Sistemul Abacus 5 este un analizor diferențial WBC compact, de banc, 60 de teste/oră, din 5 părți, cu două moduri de eșantionare: un mod de perforare a capacului pentru prelevarea de probe în tuburi închise și altul pentru tuburi deschise.


Fiabil – Laserul cu diodă cu durată lungă de viață, sistemul de semnalizare de diagnosticare și caracteristica de recunoaștere a capacului asigură o performanță optimă în orice moment și previne erorile de eșantionare.

Usor de utilizat – Un ecran tactil mare, color, permite o operare usoara, rapida si eficienta. Cititorul de coduri de bare integrat asigură procesarea rapidă și sigură a probelor, fie manual, fie printr-un încărcător automat opțional cu capacitate de 100 de mostre. Acest analizor de hematologie dispune de un meniu logic de operare multilingv, iar software-ul bazat pe Windows permite conectarea usoara la un computer gazda si la imprimante. Rezultatele sunt afișate cu 2 histograme și 2 scattergrame pentru a oferi maximum de informații despre pacient.

Eficient – Abacus 5 oferă un raport complet de 26 de parametri, inclusiv determinări optice ale numărului diferenţial de leucocite în 5 părţi. Oferă opțiuni de prelevare a probelor cu tuburi deschise și închise și are un debit de 60 de probe pe oră, fie în modul statistic, fie în modul de încărcare automată. În plus, analizorul are o capacitate de bază de date de 100.000 de rezultate.

Economie de spațiu – Analizorul de hematologie Abacus 5 este unul dintre cele mai mici analizoare diferențiale din 5 părți, necesitând spațiu minim pe banc. Acest lucru îl face un sistem ideal pentru utilizare în medii cu spațiu limitat, cum ar fi clinici și laboratoare mici și medii.

Cost eficient – Abacus 5 folosește doar 3 reactivi pentru a efectua o analiză, plus un volum mic de agent de curățare, oferind astfel un rezultat diferențial din 5 părți la un preț foarte competitiv. În plus, acest analizor de hematologie necesită întreținere minimă, reducându-și astfel timpul de nefuncționare.


CARACTERISTICI ȘI BENEFICII CHEIEOPTIUNI DISPONIBILE
Debit: 60 de teste/oră
Parametri: un mod CBC+5 DIFF (26 parametri) – 2 histograme: RBC, PLT; 2 scattergrame: 4 diff, WBC, LYM, MON, NEU, EOS, BAS, LYM%, MON%, NEU%, EOS%, BAS%, RBC, HCT, MCV, RDW (sd/cv), HGB, MCH, MCHC, PLT, PCT, MPV, PDW (sd/cv), P-LCC, P-LCR
Tehnologie de împrăștiere a luminii laser pentru diferența WBC din 5 părți
Volumul probei: 110 μl de sânge integral
Prelevare de probe cu tub închis și deschis, autosampler opțional
3 reactivi fără cianuri: diluant, lizare, dop
Capacitate de stocare a datelor: 100.000 de înregistrări
Mediu de operare: Temperatura: 15–30 °C
Umiditate relativă: Max 80% (fără condensare)
Interfață de utilizator multilingvă
Dimensiune 40 cm x 50 cm x 45 cm
Greutate – 35 kg
O opțiune pentru a vă face viața mai ușoară – Autosampler
Capacitate de probă -100 tuburi: 10 rafturi cu 10 tuburi de probă fiecare
Tuburi primare acceptabile: Monovette, Vacutainer, Vacuette, Terumo, Greiner
Cititor de coduri de bare încorporat
Mixer de mostre încorporat
Recunoașterea capacului (numai tuburile cu capac sunt amestecate și procesate)
Dimensiune (latime x adancime x inaltime): 30 cm x 30 cm x 18 cm
Greutate: 10 kg
Modul opțional de probă mică Abacus 5 (SSM)
Probă aspirată doar 25 μl cu SSM (standard 110 μl)