Izolare si Purificare a acizilor nucleici pentru Diagnostic Veterinar

Obțineți cele mai bune rezultate cu un început corect. Trusele noastre de extracție consacrate, cartușele de reactivi pre-umplute și reactivii pentru izolarea acizilor nucleici sunt potrivite atât pentru fluxurile de lucru cu debit mare, cât și pentru volum scăzut de probe.

IndiSpin Pathogen Kit
  • IndiSpin Patogen Kit (cunoscut anterior ca si QIAamp cador Pathogen Mini Kit) – Pentru izolarea și purificarea acizilor nucleici patogeni veterinari din toate tipurile de probe biologice.
IndiMag Pathogen IM48 Cartridge
  • IndiMag Pathogen IM48 Cartridge Prefilled – cartușe de reactivi preumplute pentru extracția automată pe bază de bile magnetice a acizilor nucleici pe IndiMag 48/48s
IndiMag Pathogen Kit w/o plastics (384 reactions)
  • IndiMag Pathogen Kit w/o plastics (384 reactions) (Denumire anterioară: MagAttract 96 cador Pathogen Kit w/o Plastics) – Pentru purificarea rapidă și automată a ARN-ului/ADN-ului viral și a ADN-ului bacterian dintr-o gamă largă de probe de animale bazate pe tehnologia bilelor magnetice. Alegeți dacă dețineți un IndiMag 48
IndiMag Pathogen Kit (384 reactions)
  • IndiMag Pathogen Kit (384 reactions) (Denumire anterioară: MagAttract 96 cador Pathogen Kit). – Pentru purificarea rapidă și automată a acizilor nucleici dintr-o gamă largă de probe de animale bazate pe tehnologia bilelor magnetice. Versiunea cutie all-in-one: reactivi și materiale plastice incluse!