LabChip GXII Touch HT
Protein Characterization System
LabChip GX este un echipament pentru analiza proteinelor, ADN-ului și ARN-ului. Funcționează pe baza unui sistem de microfluidică, permițând separarea și cuantificarea rapidă a moleculelor biologice. Rezultate precise și reproductibile într-un timp scurt.
~30-60
sec/probă
1-384
Probe
Sistemul de caracterizare a proteinelor LabChip® GXII Touch™ este o soluție completă care permite caracterizarea rapidă atât a probelor de proteine, cât și a acizilor nucleici. Prin utilizarea tehnologiei de separare electroforetică pe microfluidică, sistemul LabChip GXII Touch permite o caracterizare rapidă, cu o pregătire minimă a probelor și un volum redus de probă necesar.
Sistemul de caracterizare a proteinelor LabChip® GXII Touch™ oferă o alternativă automatizată la metodele tradiționale, simplificând electroforeza pe gel și asigurând totodată randamentul ridicat necesar fluxurilor de lucru din domeniul biofarmaceutic și genomic. Acest instrument flexibil suportă multiple tipuri de teste pentru caracterizarea atât a proteinelor, cât și a acizilor nucleici.
Soluții automate rapide și fiabile de control al calității pentru bioterapeutice
Sistemul de caracterizare a proteinelor LabChip® GXII Touch™ oferă o alternativă automatizată la metodele tradiționale, simplificând electroforeza pe gel și asigurând, în același timp, un randament ridicat necesar fluxurilor de lucru din domeniul bioterapeutic și genomic. Acest instrument flexibil suportă multiple teste pentru caracterizarea atât a proteinelor, cât și a acizilor nucleici.
Beneficii:
- Ușor de utilizat
- Randament ridicat
- Flexibil
- Dimensiune compactă
- Eficient din punct de vedere al costurilor
- Analiză rapidă
- Creșterea eficienței
- Suportă testarea într-un mediu optimizat, reproductibil și conform GMP
Sistemul de caracterizare a proteinelor LabChip® GXII Touch™ dispune de controale intuitive care permit utilizatorilor să configureze și să execute o analiză în doar trei pași simpli (Figura 3). Funcționalitățile de control al operatorului permit, de asemenea, importarea de șabloane de rulare. Aceste șabloane pot include selecția godeurilor, denumirea probelor și tabelele de vârfuri, facilitând utilizarea și optimizând fluxul de lucru. Datele pot fi exportate automat către rețea sau directoare LIMS pentru analiza ulterioară.
Fiecare instrument este livrat cu un pachet software complet pentru revizuirea datelor, permițând analiza seturilor de date actuale sau arhivate. Software-ul LabChip GXII Touch și Reviewer Software includ controale tehnice și funcționalități special concepute pentru conformitatea cu reglementările FDA 21 CFR Partea 11. Aceste caracteristici includ: bază de date partajată pentru conturile utilizatorilor, controale de acces, verificarea dispozitivului, secvențierea obligatorie a pașilor de rulare, jurnale de audit, copiere și păstrare a înregistrărilor, documentație de sistem și controale pentru semnătura electronică.
Sistemul LabChip GXII Touch oferă cuantificare rapidă și control al calității pe tot parcursul fluxurilor de lucru din domeniul biofarmaceutic și genomic. Automatizarea procesului de caracterizare permite obținerea mai rapidă a unor atribute critice de calitate. Astfel, cercetătorii pot identifica mai devreme caracteristicile optime ale proteinelor și pot integra inițiativele de Calitate prin Design (Quality by Design) în procesul de dezvoltare a biofarmaceuticelor.
Cum Funcționează?
Electroforeza LabChip se desfășoară pe un cip microfluidic de dimensiuni reduse. Înainte de analiză, reactivii sunt încărcați în godeurile individuale ale cipului. Aceste godeuri sunt conectate la microcanale extrem de fine, de dimensiunea unui fir de păr uman, gravate în cipul microfluidic din cuarț.
După încărcarea cipului în sistemul de caracterizare a proteinelor LabChip® GXII Touch™, godeurile cipului interacționează cu electrozi de platină care asigură controlul tensiunii și al curentului. Instrumentul deplasează plăcuța de microtitru direct sub capilarul de aspirație al cipului, iar aproximativ 150 nL de probă sunt aspirate pe cip. Colorarea și decolorarea probelor sunt efectuate automat pe platforma instrumentului.
Analitele individuale din probă sunt separate electroforetic, iar benzile sunt detectate prin fluorescență indusă de laser în capilarele cipului. Dimensiunea și concentrația fiecărei benzi sunt determinate folosind markeri interni și o scară de referință (ladder). Între probe, capilarul de aspirație este clătit pentru a minimiza contaminarea încrucișată.