Teste rapide pentru determinarea antibioticelor din lapte

Teste strip, ușor de utilizat pentru depistarea rapidă a reziduurilor de antibiotice din lapte
Stripurile AuroFlow™ sunt proiectate pentru detectarea unei game largi de antibiotice în laptele de vacă crud, care se colecteaza de la sursa.

Aceste teste rapide detectează 14 antibiotice beta-lactam, tetracicline majore și 11 sulfonamide majore în lapte la sau sub limitele maxime de reziduuri (MRL) UE și CODEX. Testele combinate permit detectarea simultană a diferitelor clase de reziduuri de antibiotice. AuroFlow ™ BTS Combo Kit poate detecta mai multe antibiotice la MRL sau chiar sub MRL, în comparație cu orice kit de concurent disponibil. Sunt disponibile rapoarte de validare care arată eficacitatea testelor atât pentru laptele la temperatura camerei, cât si pentru laptele rece. Protocolul rapid și simplificat poate fi văzut mai jos.

Cea mai recentă tehnologie utilizată în produsele AuroFlow ™ PR1ME ™ elimină etapa de amestecare inițială care permite utilizatorului să treacă de la eșantion la rezultate în mai puțin de 10 minute, fără a lucra între ele. Noile produse PR1ME ™ au capacitatea de a detecta 17 beta-lactami (inclusiv metaboliți selectați) și 3 tetracicline sub cerințele LMR UE. Protocolul mai rapid și chiar mai simplificat poate fi văzut mai jos.

Detectarea simultană a beta-lactamelor și tetraciclinelor
Metoda de testare rapidă pe bandă – 7 minute
Funcționează si cu lapte rece
Detectează 14 beta-lactami și 3 tetracicline sub LMR UE
Sensibilitate crescută
Reproductibilitate ridicată
Interpretarea rezultatelor se poate face cu ochiul liber sau folosind QuickSTAR ™ Strip Reader